Pronađite nešto za brojne svečane prigode koje su pred nama, a sigurni smo da na umu imate osobu koja će ove godine prisustvovati maturalnoj večeri ili primiti jedan od svetih sakramenata. Nakit je najbitniji modni dodatak za određenu prigodu koji dolazi kao šećer na kraju i zaokruži svaki glamurozan look. Ove sezone, naša preporuka su leptiri, koji se u mnogim kulturama smatraju simbolom sreće, a često su i simbol promjena i unutarnje transformacije, odnosno traženje i postizanje sklada između tijela i duha. Za svete sakramente ipak izdvajamo nešto tradicionalnije, a opet da je u skladu s modnim trendovima. Ovisno o tome kojeg je stila vaš odjevni predmet, donijet ćete odluku o tome je li vam potreban samo jedan ili više komada nakita. 

U našoj širokoj ponudi, može se pronaći nakit i satovi za muškarce, za žene, kao i za djecu, a ako želite nešto neutralno, a svakako vrlo vrijedno, onda provjerite našu ponudu personaliziranog investicijskog zlata

Iskoristite super akciju! Do 20% popusta na sav zlatni nakit (vrijedi u svim poslovnicama) i do 30% popusta na dio asortimana srebrnog nakita (vrijedi samo u poslovnici LEWIKO Diamond, Vlaška 64, Zagreb). Našu ponudu možete pratiti na društvenim mrežama i webu.

Za trenutke koji znače više – Lewiko