Naša najbolja preporuka i jamstvo kvalitete su tisuće zadovoljnih kupaca.
Za trenutke koji znače više!

O nama

Zlatarnice LE-WI-KO svojim radom započele su 1992. godine kada je otvorena prva poslovnica u Karlovcu. Konstantim radom i trudom, poslovnica u Karlovcu se proširila i dobila naziv Exclusive. U Zagrebu je otvoren prvi centar u Hrvatskoj koji je specijaliziran za zaručničko i vjenčano prstenje pod nazivom LE-WI-KO Diamond. Nakon toga, specijalizirana je još jedna poslovnica LE-WI-KO Steel, koja nudi nakit od srebra i čelika te satove. Zlatarnice LE-WI-KO trenutno broje tri poslovnice od kojih su dvije u Zagrebu i jedna u Karlovcu.

Naše poslovanje sastoji se od svih vrsta usluga, od izrade i popravka nakita do velikog izbora nakita s kultiviranim morskim i riječnim biserima, koraljima i ostalih prirodnih perli s mogućnošću izrade prema želji pri čemu se može birati veličina i kvaliteta bisera, odnosno model kopče od zlata ili srebra. Osim toga, ponosni smo na bogatu paletu nakita s dijamantima i ostalim dragim kamenjem kao što su rubini, safiri i smaragdi te poludragim kamenjem kao što su cirkoni i Swarovski kristali.

Ističemo mogućnost plaćanja kreditnim karticama (Master Card, AMEX, VISA), a za plaćanje u gotovini odobravamo popust. Naša najbolja preporuka i jamstvo kvalitete su tisuće zadovoljnih kupaca.

Vizija i misija

Biti najpoznatiji centar zaručničkog i vjenčanog prstenja u Hrvatskoj. Tvrtka koja nudi sve usluge kada je nakit u pitanju.

Omogućiti svim članovima “ZC LE-WI-KO”-a da s povjerenjem koriste sve usluge koje tvrtka nudi od izrade i popravka nakita do najveće ponude zaručničkog i vjenčanog prstenja od najfinijih legura specijalno kreiranih za ručnu obradu kao i  mogućnost izrade prstena ili ostalih vrsta nakita prema želji, slici, crtežu ili predočenom modelu u najkraćem roku.