Zlatni centar Lewiko

Naša najbolja preporuka i jamstvo kvalitete su tisuće
zadovoljnih kupaca.

Naš trajni zadatak i želja

Naš trajni zadatak i želja je omogućiti kupcima i korisnicima usluga izrade i popravka nakita da sav, pa i najskupocjeniji nakit, najmodernijeg dizajna, najkvalitetnije izrade, kupuju u vrhunski opremljenim prodajnim prostorima, uz profesionalnu pomoć ljubaznog osoblja po cijeni koja je, za proizvod jednake kvalitete, najpovoljnija na hrvatskom tržištu.

Zlatni centar Le-wi-ko, u vrhunski opremljenim prostorima na atraktivnim lokacijama u Zagrebu i Karlovcu, nudi najveći izbor ručno izrađenog prstenja od bijelog i žutog zlata, odnosno najfinijih legura specijalno kreiranih za ručnu obradu. Sve modele vjenčanog prstenja iz naše standardne ponude možete nabaviti u svim veličinama odmah i bez čekanja. Ukoliko želite unikatno prstenje, s ponosom ističemo da smo u mogućnosti izraditi prsten prema vašoj želji, slici, crtežu ili predočenom modelu u najkraćem roku.

U našoj ponudi posebno mjesto zauzimaju dijamanti. Uz bogat izbor gotovog nakita nudimo Vam raskošnu paletu dijamanta s mogućnošću njihove ugradnje u modele prema Vašoj želji.

Također nudimo ogrlice od kultiviranih morskih i riječnih bisera najviše kvalitete po daleko najpovoljnijim cijenama s mogućnošću izrade prema Vašoj želji pri čemu možete birati veličinu i kvalitetu bisera odnosno model kopče od bijelog ili žutog zlata.

Uz to naši vrsni majstori popravljaju sav nakit od plemenitih metala te preslaguju i nižu Vaš biserni i koraljni nakit.

Kao posebnu pogodnost ističemo mogućnost plaćanja kreditnim karticama (Master Card, AMEX, VISA), a za plaćanje u gotovini odobravamo popust.

Naša najbolja preporuka i jamstvo kvalitete su tisuće zadovoljnih kupaca.

Osnovni podaci

Tvrtka: LE-WI-KO društvo s ograničenom odgovornošću za unutarnju i vanjsku trgovinu i ugostiteljstvo
Sjedište: Florićeva 15, 10 000 Zagreb
Sud upisa u registar: Trgovački sud u Zagrebu
MBS: 080346457
OIB: 1857371303

Tvrtka i sjedište pravnih osoba kod kojih se vode računi i brojevi tih računa

Banka: Privredna banka Zagreb d.d., Račkoga 6, 10000 Zagreb, Hrvatska
IBAN: HR15 2340 0091 1103 0075 9

Temeljni kapital: 19.000,00 kuna
Članovi društva: Stjepan Kos, zastupa društvo pojedinačno i samostalno