Uspješna sportašica Sandra Perković izabrana je kao primjer ljepote i ženstvenosti u novoj kampanji zlatnog centra LE-WI-KO čije je zaštitno lice. Modna veza i nepogrešiv osjećaj za lijepo nije jedino što je spojilo uspješnu sportašicu i prvi hrvatski centar specijaliziran za zaručničko i vjenčano prstenje – iza oboje stoje veliki trud, puno odricanja i godine zalaganja koje su se s vremenom pretvorile u uspjeh, i to onaj s istim ciljem – biti najbolji i izdvojiti se od konkurencije.

Uspješan brend koji uvijek ide u korak sa svjetskim trendovima prateći najviše standarde kvalitete,u suradnji s prekrasnom Sandrom najavio jepromjene koje će ih izdvojiti od ostalih te predstavio novu kolekciju pod nazivom PERFECT SHINE.

Nova kolekcija jedinstven je spoj elegancije, izvornosti, tradicije i vještine, a i najmanji detalj predstavlja ono čemu LE-WI-KO stremi od samih početaka – ideju ljubavi i sklada ukomponiranu u najfiniji majstorski rad i autentičnost.

PERFECT SHINE kolekcijom ostvarena je LE-WI-KO vizija o nakitu čija klasika prkosi prolaznosti trendova izauvijek nosi dragu i pozitivnu poruku. Od najdecentnijih ogrlica ukrašenih sitnim privjescima ili medaljonima do nizova prstenja te klasičnih, elegantnih i statement naušnica finih linija, ovim nakitom moći ćete izraziti i svoj stil, ali i osobnost.

Nova kolekcijazaručničkog i vjenčanog prstenja namijenjena je parovima koji žele sofisticirano prstenje, a upravo ono stavlja krunu na početak zajedničkog životate priča priču o ljubavi. Prsten je ono što ćete uvijek imati na rukama i što će vas svaki dan iznova podsjećati na vaš brak, stoga, birajte ga pažljivo, ističu iz LE-WI-KA.

Kvaliteta rada majstora zlatnih ruku, ljubav prema izradi i bezvremenski dizajn pozicionirali suLE-WI-KO zlatarnice kao prvi odabir kod osoba koje cijene kvalitetu, uslugu i izvorni hrvatski dizajn.

Zlatarnica LE-WI-KO prvi je centar u Hrvatskoj specijaliziran za zaručničko i vjenčano prstenje pod nazivom LE-WI-KO Diamond dok poslovnica LE-WI-KO Steel nudi široku paletu nakita od srebra i čelika te satove.