Što ćete saznati u ovom blogu:

Gdje kupiti zaručnički prsten koji ona želi? Ako ste na pragu postavljanja ključnog pitanja onda svakako nastavite čitati. Prikupljanje informacija o tome koju vrstu prstena želi (tj.stil, dijamant ili dragi kamen) neizmjerno će vam pomoći u potrazi za zaručničkim prstenom. Slijedite naše stručne savjete u vodiču u nastavku kako biste vizualizirali prsten njezinih snova. Nakon što steknete viziju, pogledajte naše preporuke ili jednostavno se zaputite u Lewiko zlatarne. Jamčimo najbolju vrijednost i ljepotu za vaš proračun.

Bilo da planirate intimne zaruke ili zaruke pred prijateljima I obitelji, važno je znati kakav tip prstena ona zapravo želi – pogotovo ako će to biti iznenađenje. Srećom, postoji nekoliko načina za dešifriranje njezinog stila prstena i očekivanja.

Nakon čitanja ovog članka, moći ćete odrediti:

  • Oblik dijamanta ili dragog kamena koji ona želi
  • Boju metala koju ona preferira
  • Stil koji odgovara njezinoj osobnosti
  • Težina karata kojoj se nada
  • gdje kupiti prsten koji ona želi
  • I ostali detalji o kakvom prstenu sanja

Imajući na umu ove savjete, moći ćete kupiti prsten koji odgovara ili nadmašuje njezinu viziju. U konačnici, prsten koji odaberete simbol je vaše ljubavi i predanosti. Odvojite vrijeme da naučite o njezinom stilu i dijamantnim prstenima općenito.

gdje kupiti zaručnički prsten

SAVJET br. 1: OBRATITE PAŽNJU NA NJEZIN STIL

Poput detektiva, možete saznati detalje o svojoj budućoj zaručnici tako što ćete pomno pratiti njezinu garderobu, nakit i druge dodatke. Čuvajte bilješke i ideje na organiziranom mjestu poput bilježnice ili kompjutera.

Iako modna evaluacija nije znanost, pripazite na ove uobičajene obrasce:

Odlučuje se za jednostavnu modu (tj. traperice, tajice, jednobojne košulje). Njezin stil prstena vjerojatno je čist, minimalan i bez puno ukrasa.

Uvijek je odjevena po posljednjoj modi i prati aktualne trendove. Razmotrite najpopularnije prstenje zajedno s prstenjem koje slavne osobe nose.

Obožava starinske haljine i starinski namještaj. Provjerite vintage stilove poput ovog zadivljujućeg zaručničkog prstena.

BIma vlastitu firmu ili hobije (npr. sport, vrtlarstvo, penjanje). Odaberite stil s nisko postavljenim dijamantom kao što je ovaj u odnosu na katedralni ili dijamant s visokim zupcima. Bit će manje šanse da će se zapeti ili oštetiti.

Sentimentalna je prema predmetima koje je dobila od bake i drugih rođaka. Provjerite postoji li obiteljsko naslijeđe koje se može prenamijeniti za njezin zaručnički prsten.

SAVJET 2: KORISTITE INTERNET

Mnoge žene (i muškarci) pohranjuju gomilu informacija na mreži – lako dostupnih za svakoga. Pinterest računi izvrsno su mjesto za početak istraživanja, gdje je potencijalno spremila primjere zaručničkog prstena.

Ako ne možete posebno pronaći prstenje, pogledajte njezine druge objave i slike da vidite nude li vam tragove o njezinom stilu. Jednostavno unesite njezino ime ili korisničko ime u tražilicu Pinterest i imat ćete pristup njezinim snovima i vizijama. Također pogledajte I slične sadržaje koje je vasa draga označila sa “ sviđa mi se” na društvenim mrežama.

SAVJET 3: UKLJUČITE NJOJ NAJBLIŽE ŽENSKE OSOBE

Oslonite se na dame koje su najbliže vašoj budućoj zaručnici: njezinu mamu, sestru, najbolju prijateljicu, sestričnu… Velika je vjerojatnost da je vaša draga podijelila s njima svoje želje ili preferencije za prsten. Ako ne znaju, možete ih zamoliti da pokrenu razgovor na ležeran način, poput: “Misliš li da će te uskoro zaprositi?” ili “Ako bi te on zaprosio, kakav prsten bi željela?” Polagano upuštanje u razgovor učinit će je manje sumnjičavom da ste je stavili na zadatak.

Možete čak zamoliti njezinu mamu ili nekog od njezinih prijatelja da kupuje s vama. Žene su često vješte u izboru, pogotovo ako dobro poznaju osobu. Ali svakako budite diskretni na svojim sastancima. Ne treba  znati da provodite vrijeme jedan na jedan sa svojom budućom svekrvom.

SAVJET #4: ANALIZIRAJTE NJEZIN DRUGI NAKIT

Iz nakita u njezinoj trenutnoj kolekciji možete razabrati dosta tragova. Nosi li ona srebrne ogrlice? Ima li ona prstenje i narukvice od žutog zlata? Jesu li njezini komadi klasični s dijamantima i biserima ili oni s dragim kamenjem u boji? Možete se čak pretvarati da joj razmišljate kupiti narukvicu ili set naušnica i vidjeti možete li prikupiti informacije o vrsti metala ili stilovima koje ona preferira.

Također možete saznati njezino razmišljanje iz nakita koji su druge žene, bliske njoj dobile. Na primjer, ako se nedavno prijateljica na Facebooku zaručila, iznesite to nonšalantno u razgovoru. Pokušajte uključiti pitanje o tome sviđa li joj se prsten. Dobit ćete neke ključne informacije o prosidbi koju bi mogla zamisliti i vrsti prstena koji joj se sviđa ili ne sviđa.

SAVJET #5: “ SAMO GLEDAMO”

Ako ste vas dvoje slučajno u trgovačkom centru ili prođete pored draguljarnice, svratite i recite joj da samo pregledavate. To će je naravno ukazati na činjenicu da biste mogli zaprositi, ali ako ste dovoljno opušteni, možda neće postati previše sumnjičava. Možete dobiti vrijedne informacije samo ako primijetite prema kojim prstenima ona gravitira.

Uvijek preporučamo kupnju prstena sami ili online. Kada je u pitanju pomna analiza prstena i određivanje vašeg budžeta, to želite učiniti nasamo. Tajna kupnja prstena također dopušta da prosidba bude više efekt iznenađenja, čak i ako ona ima naznaku da razmišljate o postavljanju pitanja.

SAVJET #6: PITAJTE JE!

Ako ste isprobali gore navedene metode i smatrate da zaručnički prsten iznenađenja nije vaš stil (ili njezin), slobodno je pitajte izravno čemu se nada. Od vrste dragog kamena (dijamant ili dragi kamen), željene boje do cjelokupnog stila, imat ćete sve specifikacije za nastavak.

Nakon bitnih informacija, dizajn i odabir prstena kao i mjesto gdje kupiti zaručnički prsten mogu biti vaši, ako želite. Ona će nositi prsten do kraja života, stoga slijedite njezine želje. Općenito, činite ono što vam odgovara i što mislite da će ona najviše cijeniti.

Ako je pitate za pojedinosti o tome što želi, morat ćete se pridržavati tih preferencija. Čak i ako to nije vaš stil ili preferencija, trebali biste se držati onoga što vam je rekla. Iako plaćate za prsten, ona je ta za koju je u konačnici i namijenjen.

U nastavku vam donosimo par modela zaručničkog prstenja, a za cijelu ponudu svakako svratite do nas. Vidimo se.